Pokopno društvo “NUR” – DOO Hajrat

Dostojanstvena pokopna usluga. Vaše povjerenje je naš emanet i odgovornost.

U sklopu Medžlisa Sanski Most djeluje firma d.o.o. “Hajrat”, u vlasništvu Medžlisa Islamske zajednice Sanski Most, na čijem je čelu  direktor Elmedin Mujkić.

Pokopno društvo “NUR” je posebna poslovna jedinica unutar firme “Hajrat” koja se isključivo bavi pokopnim uslugama i prijevozom umrlih unutar Bosne i Hercegovine, kao i iz inostranstva.

Naša dugogodišnja reputacija temelji se na efikasnom i korektnom pružanju kompletnih usluga vezanih uz dostojanstveno ispraćanje merhuma na Ahiret, u skladu s islamskim propisima.

Naši posvećeni uposlenici teže maksimalnom pružanju podrške porodicama koje proživljavaju teške trenutke i bol zbog gubitka svojih voljenih.

Pružamo sve potrebne usluge, od ishodovanja dokumentacije za prijevoz umrlih, do organizacije same dženaze.

Naša vozila su opremljena savremenom opremom, a poslujemo s dva transportna kombi vozila.

Direktor Elmedin Mujkić Vam stoji na raspolaganju kako bi vam prožio sve potrebne informacije o prijevozu umrlih iz zemalja Europske unije u Bosnu i Hercegovinu, kao i u vezi eventualnih usluga koje pružamo unutar Bosne i Hercegovine.

Kontakt:

Vaše povjerenje je naš emanet i odgovornost. Neka Uzvišeni podari rahmet umrlima, a porodicama strpljenje i dostojanstvo u teškim trenucima.

Pokopno društvo “NUR” – Vaša podrška i olakšanje u teškim trenucima…

Posjetite i zapratite našu Facebook stranicu i bude dio naše online zajednice.

Podijeli