Budilice koje će vas garantirano dići iz kreveta

Ako imate problema s buđenjem ujutro predstavit ćemo vam budilice koje će vas sigurno dići na noge!

Svi posjedujemo obične budilice koje nas putem glasne i iritantne zvonjave pokušavaju razbuditi, no već pritiskom na jedan gumb one se ugase i vi ćete se gotovo sigurno vratiti u svijet snova. Stoga, ne bi li nam bilo lakše i zabavnije ujutro se probuditi razne firme specijalizirane za proizvodnju budilica na inovativne su načine obogatile svoj repertoar neophodnih nam satova. Top šest budilica koje će vas sigurno razbuditi predstavit ćemo vam ovdje.

6. Simulator izlaska sunca

Ovo je, vidjet će te, najmirnija varijanta, s obzirom na one budilice koje slijede. Naime, ovaj aparat će u periodu od 30 minuta simulirati izlazak sunca, odnosno postepeno će pojačavati svijetlost u vašoj sobi, što je idealno za osobe koje recimo rade noću. Neće vas više šokirati glasan alarm vaše budilice, nego će vas postepeno buditi svijetlost. Nema što, dobra ideja!

5. Sfera alarm clockbudilica3.jpg

Ovaj sat u obliku sfere dizajniran je tako da ga se objesi iznad vašeg kreveta pomoću posebnog konopca. Kada počinje zvoniti vi ga jednostavno dodirnete ne bi li ga ugasili odnosno upalili funkciju snooze (nakon nekoliko minuta sat opet počinje zvoniti). Sada si mislite, pa nije to ništa novo! To imam i na svojoj budilici! Naravno, postoji kvaka: svaki put kada je dodirnete, sfera se automatski podiže na konopcu za nekoliko centimetara i počinje ponovno zvoniti što će vas nakon nekog vremena natjerati da se ustanete iz kreveta ne bi li dosegli budilicu koja je tada već gotovo na stropu!

4. Slagalica budilica

Nema boljeg buđenja nego kada morate rano ujutro riješiti test inteligencije! Naime, ova budilica na sebi sadrži četverodijelnu slagalicu koja, kada sat počinje zvoniti, iskoči s vrha naprave te se razbaca po cijeloj sobi. Ne bi li zaustavili zvonjavu, morat ćete tražiti dijelove slagalice po cijeloj sobi te ih posložiti kako valja natrag na budilicu. Sretno!

3. Opasnost! Bomba!

Zamislite si svako jutro buditi se uz zvuk eksplozije! Ne bi li izbjegli ‘eksploziju’ morate odabrati koju će te od tri ponuđene raznobojne žice isključiti! Svakoga jutra kombinacija se automatski mijenja! Definitivno za sve ljubitelje serijala ‘Smrtonosno oružje’!

2. Vanzemaljac zvan Nobby

S ovom budilicom svako jutro će te se buditi uz vanzemaljca koji govori! Tako je, ovaj sat može s vama razgovarati jer u sebi sadrži napravu za raspoznavanje glasa. Možete mu postaviti pitanja kao što su: Kako si? Jesi li gladan? Èak ga možete pitati da vam kaže kako izgledate danas! A svaki put će vam odgovoriti drugačije. Ponekad drsko, ponekad uljudno. Kada počne zvoniti, možete se na njega izderati, protresti ga ili mu jednostavno zapovjediti da prestane, no u slučaju da se niste još probudili, ponovno će početi bacati komentare i tako sve u nedogled! Naporan mali gad, ali taj će vas sigurno razbuditi!

1. Budilica u obliku anemonebudilica2.jpg

Ova budilica dolazi s garancijom da će vas probuditi i razbuditi kao nitko i ništa do sad! Kako pitate se? Jednostavno! Kada počinje zvoniti istovremeno skakuće po sobi i glasno tutnji! Ne bi li ga ugasili morat ćete ga loviti po sobi poput kućnog ljubimca! Ako vas to ne razbudi – onda vam stvarno nema pomoći!

(javno.com)

Podijeli