Wilson: “Otac me silovao 800 puta”

 
     Britanski tabloid The Sun objavio je šokantnu ispovijest 38-ogodišnje Britanke Anne Marie Wilson koju je otac silovao više od 800 puta i napravio joj dijete kako bi se domogao novca od naknade za rodilje.

     Anne Marie je s javnošću odlučila podijeliti svoju priču potaknuta onim što se dogodilo Austrijanki Elisabeth Fritzl koju je otac 24 godine držao zatvorenu u podrumu i napravio joj sedmero djece.

Mora koja je trajala 16 godina počela je kada je Anne Marie imala tek 11. Tada joj je naime, njezin otac John McMillan rekao da mora roditi dijete kako bi on imao pravo na njezinu rodiljnu naknadu i dječiji dodatak.

Anne Marie Wilson Ostala je trudna čak šest puta. Èetiri puta je imala spontani pobačaj, jedno dijete je rođeno mrtvo, a malena Jennifer, doživjela je tek 8 mjeseci.

"I od mene je moj otac napravio seksualnu robinju, silovao me redovito jednom tjedno. Kad se Fritzlovo lice pojavilo na TV-u, srušila sam se na sofu. Elisabeth je bila baš poput mene, a Josef poput mog oca. Bolesni detalji su me ponovno vratili u prošlost", ispričala je Anne Marie kroz suze.

(FENA)
Podijeli