Seminar (radionica) na temu «PARADIGMA JEDNOG I JEDNOTE»

1plakatb2

U prilici smo da Vam se u ime organizatora ( Medžlis IZ-e Sanski Most, Bošnjačka zajednica kulture “Preporod”, Kult Media, Centar za izgradnju mira i JU Narodna Biblioteka ) obratimo tražeći Vaše učešće u realizaciji projekta: «Melika Salihbeg Bosnawi u Sanskom Mostu».

U sklopu projekta planiramo uraditi slijedeće aktivnosti: Seminar (radionica) na temu «PARADIGMA JEDNOG I JEDNOTE» (imamima, profesorima filozofije, te profesorima-nastavnicima vjeronauke, jezika, hemije, fizike i matematike i ostali ljubitelji duhovnosti i filozofije), (10. april 2009. god. u 10 sati, Stari hotel ); Književno veče i promocija knjige Melike Salihbeg Bosnawi «Citadela svjetla» za sve ljubitelje knjige (10. april 2009. god. u 20 sati, Gradska vijećnica ), te posjete Melike Salihbeg Bosnawi obrazovnim ustanovama na području naše općine i njeno izravno obraćanje učenicima.

Za isti očekujemo od Vas da popratite naznačene sadržaje i da u utorak, 07. 04. 2009. godine do 10 sati na Fax ili telefon 686 – 046 prijavite svoje učešće.


Srdačno se zahvaljujemo na razumijevanju!

Mahsuz selam!


Biografiju i bibliografiju uvažene autorice Melike Salihbeg Bosnawi i

mnoge korisne sadržaje možete naći na linku njene web stranice http://www.bosnawi.ba

Podijeli