Vukodlak napao djevojku u Brazilu?

vukodlak
POSTOJE li uistinu bića poput vukodlaka? Kelly Martins Becker, 20-godišnjakinja iz Brazila tvrdi da postoje te da ju je jedan prošlog mjeseca napao.

Svog napadača, Becker je opisala kao ogromno stvorenje slično psu, koje je 28. siječnja na nju nasrnulo iz mraka. Kazala je kako je stajalo na stražnjim nogama te hodalo poput čovjeka te je policiji napravila i vlastoručni crtež stvorenja.

Napad se dogodio u brazilskom mjestu Sao Sepe, a policija je raspisala tjeralicu za nepoznatom osobom, koja je mogla upotrijebiti sličan kostim, kako bi napala preplašenu mladu ženu. Becker je u napadu zadobila duboke porezotine i posjekotine, koje su potvrđene i liječničkim pregledom, no policija zasad još uvijek nema tragova, niti mogućih osumnjičenih za napad.

Ipak, slični slučajevi zabilježeni su tijekom prošle godine u travnju i srpnju u mjestima Tauna, Santana do Livramento i Rio Grande do Sul, a mještani su spodobu opisali ili kao muškarca u crnom ogrtaču ili kao “polu čovjeka, polu vuka”. Te slučajeve policija je arhivirala kao lokalno praznovjerje i folklor.

B.V.
Foto: forgetomori.com

Podijeli