Podrška mladim kreativcima

 

    Općina Sanski Most će i u narednom periodu podržavati sve projekte mladih ljudi koji doprinose boljem životu u Sanskom Mostu. Općinski načelnik danas je u svom kabinetu primio delegaciju mladih koji rade i školuju se na području općine Sanski Most i šire. Načelnik je i ovom prilikom naglasio da je prioritet općinske administracije zapošljavanje te podrška projektima mladih.

 

    Među pristutnim mladim ljudima bila je i sanjanka Azra Halilović, diplomirani filozof koja trenutno živi i radi u Sarajevu a trenutno je jedna od najpopularnijih pjevačica zabavne muzike u našoj zemlji.  Između ostalog, Azra je imala uspješan nastup na ovogodišnjoj finalnoj večeri BH radijskog festivala gdje je predstravljala naš grad sa pjesmom "Sve za nas". Azra trenutno radi video spot za svoju novu pjesmu, a jedan od sponzora je i Općina Sanski Most.

Općinski načelnik je i ovu priliku iskoristio da pozove sve kreativne mlade ljude da se sa svojim projektima jave u općinsku administraciju a svi oni koji budu doprinosili poboljšanju života mladih u našem gradu imaće punu podršku općinske administracije na čelu sa Načelnikom.

  (www.sanskimost.gov.ba )

Podijeli